Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mams Boursin

(3 kommentarer)  
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Den som kan hitta något godare att ha på kexet, innan maten, förtjänar ett pris! Man kan gärna dubbla receptet. Osten kan förvaras i kylen i veckor, om man kan låta bli den!! Billigare än köpt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser med el. visp. Svartpeppar från kvarnen på toppen.
  2. Ställ i kylskåp över natten, gärna längre.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • zonale 18 mars 2009

    Kanongott och mycket enkelt att göra!!

  • Okänd 19 maj 2009

    Hejsan! Så har vi provat "Mams Boursin". Vi ger en fyra i betyg, det skulle till lite flingsalt för att femman skulle infinna sig! Tack för ett bra recept!

  • fetabetan 29 maj 2010

    Absolut superfavorit!!! SMARRIGT!!! :) Får man önska den i sommar? Kram Anna, sväris

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.