Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandel - och lökfrikadeller

 
  • Serverar: 25-30 portioner
Skriv ut

Dessa små vegetariska frikadeller/köttbullar är väldigt goda. Cheddarn och löken ger tillsammans en god smak och det inre blir något mjukt medans det yttre blir knaprigt då jag stekte dem rätt hårt. Dottern mumsade på dessa långt efter det att lunchen vart avklarad och bättre betyg kan det knappast bli.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda samman alla ingredienser och forma till fasta små bollar. Koka upp vatten och buljong. Låt bollarna småkoka i runt 5 minuter. De kommer svälla något. Ta upp med hålslev, låt dem rinna av och stek dem sedan gyllene i smör.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.