Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelbröd

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

För oss alla som vill undvika rent vitt mjöl ibland.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop mandelmjölet och äggen med en vanlig sked i en lagom stor bunke. Tillsätt sedan osten och sist bakpulvret.
  2. Ugnstid: 10 minuter, 225 grader.
  3. Tips! De senaste gångerna har jag använt stora muffinsformar, det ger bullarna en finare form.
  4. Experimentera gärna. Havssalt och soltorkade tomater är mina nya tillsatsfavoriter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.