Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabbakat mandelbröd

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Ett väldigt snabbakat och gott bröd som är bakat med mandelmjöl. Glutenfritt och LCHF-vänligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda alla torra ingredienser. Vispa ihop ägg och yoghurt och tillsätt i blandningen. Låt degen svälla i 15 minuter och häll den sedan i en smord form. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.