Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mandelostkaka med apelsinsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegott efter maten. Särskilt om man serverat soppa till huvudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa ägg och socker, blanda i mjöl och mjölk. Rör ner keson tillsammans med mandeln. Häll i smord form och grädda mitt i ugnen 1 timma.
  3. Apelsinsallad: Koka vatten och socker till en lag, som får kallna. Skala apelsinerna Dela i klyftor och klipp ner i lagen. Krydda med kardemumma.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.