Den torkade mangon som skall var i receptet går oftast att få tag på i en välsorterad livsmedelsaffär.
Instruktioner
- Börja med glazen. Låt mangojuice, senap och grönpeppar koka ihop under ca 4 minuter. Smaka av med salt och red med maizena utrört i vatten. Ställ åt sidan.Blanda till burgarna genom att knåda alla ingredienser noggrannt så att färsen känns jämn och fin. Forma till 8 biffar och pensla dem med olivolja på bägge sidor.
- Börja med pilaffen under tiden som kolet brinner ner till glöd. Värm smör och bruten spaghetti i en gryta tills pastan blivit gyllenbrun. Tillsätt buljong, ris och salt. Koka upp, sänk värmen och låt sjuda under lock i 12 minuter.
- Smörj in grillgallret med lite olja och grilla burgarna ca 3-4 minuter på varje sida. Värm samtidigt glazen.
- Servering: lägg upp nudlarna med pilaffen och slå glaze över.
Publicerat den
18 april 2011
Liknande recept
Skriv kommentar