Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mangosalsa med avocado

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Det här tillbehöret använder jag mycket till kött, grillat med fördel! Eller till kyckling...fräscht!

Ingredienser

Instruktioner

Skär bort skalet på mangon och skär den i tärningar. Skiva löken. Dela avocadon i 2 delar och ta bort kärnan med kniven. Använd en matsked och gröpa ut avocadon. Dela avocadon i skivor och tärna. Dela chilin i två delar - ta bort alla kärnor. Finhacka. Ju starkare du önskar, ta mer chili. Det räcker med en halv chili till denna salsa. Blanda ihop allt. Strimla oljan över och blanda försiktigt. Salta och peppra. Smaklig måltid!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.