Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marabou Premium-terriner

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Kladdig, kladdigare och kladdigast! En dröm för chokladälskaren är denna ljuvliga skapelse!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Pensla filodegsarken med smält smör. Dela arken i mindre bitar och klä insidan av muffinsformarna med dem. Förgrädda i ca 3 minuter.
  3. Sänk ugnsvärmen till 100 grader.
  4. Bryt ner premium choklad och mjölkchokladen i bitar i en skål. Koka upp grädden, häll den över chokladen och låt smälta ihop. Vispa i ägg och smör. Häll blandningen i filodegsformarna. Grädda i ca 15 minuter. Terrinerna är ganska lösa nu men sätter sig när de får svalna.
  5. Vispad grädde eller vaniljglass är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.