Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marsipanägg

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Marsipangodisar är gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mandelmassan med den finhackade ljusa chokladen och rivet apelsinskal. Tillsätt likören och några droppar gul hushållsfärg. Blanda om ordentligt.
  2. Rulla sedan till ägg om ca 30 g styck. Ställ dem på en plåt med bakplåtspapper och låt de stå att torka gärna över natten,gör man dem tidig på morgonen kan de stå till kvällen.
  3. Doppa äggen i mörk smält odense choklad (ca 31 grader) strö över lite riven ljus choklad på toppen av äggen. Låt stelna. Ät och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.