Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Påskgodis marsipanägg doppade i choklad

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Roligt och göra med sina barn eller kompisar.

Ingredienser

Instruktioner

Om du inte har marsipan, ta då och riv ca 200 g mandelmassa på ett rivjärn och blanda med 1 dl florsocker, använd fingrarna och arbeta ihop till en deg, tillsätt ev ½ msk vatten för att det ska bli en bra "deg". Färga marsipanen med gul hushållsfärg. Det räcker med några droppar, använd inte för mycket. Ta små degkluttar och forma till ägg. Smält chokladen och blanda med oljan till en slät smet. Doppa marsipanäggen i choklad och strö ev. över strössel, kokosflingor, syltade apelsinskal efter egen smak. Lägg på smörpapper tills chokladen stelnat.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • pojkar 3 mars 2008

    Sött!

  • susnet 4 mars 2008

    Bilden du har är min och du har publicerat den utan mitt tillstånd så den måste du ta bort. Skriv sedan att det är http://www.recepten.se/recept/paaskgodis.html som är källan till receptet. Tack.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.