Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matig couscous

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är ett gott tillbehör till de flesta rätter. Stekt kyckling, grillspett, fläskfilé – ja, vad man vill. Med yoghurtsås, harissa och chermoula går rätten i marockansk stil.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp 5 dl grönsaksbuljong. Rensa och skär blomkål och morot i bitar och koka i tre minuter. Tillsätt couscous, russin, tomatpuré och gurkmeja samt torkad mynta. Ställ åt sidan och låt svälla fem minuter under lock. Luckra upp med gaffel och blanda i färsk mynta. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.