Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matig fisksoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God fisksoppa

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halv tina och skär torsken i kuber (1 ½ X1 ½ cm).
  2. Lägg fisken på ett fat och strö över salt och socker.
  3. Låt stå framme medan soppan kokar.
  4. Skala och skär potatis och morötter i mindre bitar.
  5. Skölj, ansa och strimla purjon. Fräs potatis morötter och purjon i oljan i en kastrull. Häll över buljong och låt koka under lock i 10 minuter.
  6. Mixa soppan slät. Rör i grädden, och lägg i fisken.
  7. Låt koka ytterliga 5 minuter under lock.
  8. Smaka av soppan med cayennpeppar, och lägg i räkor och gräslök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.