Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Matig och lyxig skaldjursröra

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Matig med mycket skaldjur i och kan användas bla till toast skagen, bakad potatis, wraps eller som tilltugg etc.

Ingredienser

Instruktioner

Häll kräftstjärtarna i en sil och låt lagen rinna av och skala räkorna. Blanda majonnäs, crème fraiche i en skål. Finhacka rödlök och dill och lägg i skålen, blanda även i stenbitsrom och citronsaft. Grovhacka räkor, kräftstjärtar och ägg, blanda i försiktigt. Smaka av med salt och svartpeppar

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • suedoise 26 mars 2010

    Vilken härlig skaldjursröra! Jag har inte tillgång till färska oskalade räkor och - Gud förlåte mig - använde frysta skalade! Horrör javisst men röran blev supergod ändå. Svenska skaldjursröror är helt okända delikatesser i det Frankrike där jag bor.

  • Kattis62 5 april 2010

    Jag gjorde röran nu i Påsk och den vart riktig lyckat alla tyckte den va supergod

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.