Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Medelhavskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakar mycket gott till ris med smak, tex: jasmin eller basmatiris

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i 3-4 bitar vardera. Bryn dem fint i smör eller olja. krydda och ta upp ur pannan.
  2. Fräs grönsakerna ca: 10 minuter. Häll på krossade tomater, buljong och vin. Krydda.
  3. Låt puttra ca: 20 minuter. Använder man färsk timjan blandar man i den nu tillsammans med kycklingen. Puttra ihop 10-15 minuter till och smaka av.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.