Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Medelhavskyckling med salami.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Härliga smaker som passar så fint ihop!

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och strimla purjolöken. Kärna ur och dela paprikorna i bitar. Skala och skiva potatisen. Blanda grönsaker, potatis, passerade tomater, salt och peppar i en form. Tillaga i 225 grader i 20 minuter. Skär en ficka i varje kycklingfilè. Fyll med salami och basilika. Krydda kycklingen och bryn runtom i matfett. Lägg kycklingfilèerna ovanpå grönsakerna och baka i 10 minuter till. Strö över oliver.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.