Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastasås med salami och parmesanost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härlig italiensk sås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala och hacka löken. Riv moroten på den grova sidan av rivjärnet. Skiva sellerin och skär salamin i små bitar. Fräs löken mjuk i margarin. Tillsätt moroten, sellerin och salamin. Blanda det och häll sen på buljongen. Koka 5 minuter. Smaksätt med ketchup eller chilisås och blanda ner osten.
  3. Lägg upp den nykokta pastan i en varm skål och blanda den med såsen. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.