Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pastagratäng med salami och ädelost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En vardagsrätt med lite sting i

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Koka pastan enligt förpackningen. Lägg den i smord ugnsform. Fördela salami, ädelost och tomater över. Krydda .
  2. Strö på osten och fördela oliverna ovanpå. Häll på grädden. Grädda i ugn ca 20 min. Servera med grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.