Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Medelhavsrisott med lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och enkelt med allt i ett.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka vitlöksklyftan och stek den och riset i olivoljan. Häll över buljongen. Töm i riset och koka det.
  2. Skär zucchini, paprika och fetaost i ca 1 cm kuber. Plocka basilikabladen från krukan.
  3. Stek lax, paprika och zucchini i olja i en teflonpanna. Salta och peppra. Dela oliverna och tillsätt dem. Låt allt bli varmt.
  4. Blanda med det kokta riset. Blanda även ner de grovhackade basilikabladen och strö över fetaosten.
  5. Använd gärna råris eller vildris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.