Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melon i sockerlag med ingefära

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Gott till välkomstdrinken!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Kärna ur melonerna. Tag ur melonkulor med en melonskopa. Lägg i en stor skål. Täck över och kyl dem väl.
  2. Sockerlagen: Häll socker och vatten i en liten kastrull, värm försiktigt tills sockert lösts upp. Låt sjuda tills blandningen tjocknat något. Rör i konjak och ingefära, häll över melonerna. Täck över och ställ i kylen.
  3. Trä meonkulorna på träspett precis innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.