Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Melon- och nektarinbitar med vinyoghurt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt, bara att skära frukten i bitar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och skär upp meloner och nektariner.
  2. Servera med vinyoghurt.
  3. Vinyoghurt: Låt yoghurten rinna av i ett kaffefilter ca 4 timmar i kylskåp, så att den inte blir så tunnflytande. Ca 3 dl vassle bör tas bort. Rör ner honung och vin.
  4. Servera såsen till blandad melonsallad. Det som blir kvar av såsen passar bra att blanda ut frukostyoghurten med.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.