Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min egen råkostsallad

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

En enkel och god sallad till vilken maträtt som helst. Passar utmärkt till pizza. Ungdomarnas favorit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla vitkålen med osthyvel, riv morötterna och blanda. Skär purjolöken i fina strimlor. Blanda dressingen som sedan hälls över salladen. Låt stå i press minst 30 minuter före serveringen.
  2. Variationer: Paprika i strimlor kan man ha i om man vill. Byt ut vitlöken mot valfria örtkryddor i olja/vinägerblandningen Strö över hackad persilja eller annat kryddgrönt
  3. Tips: Lägg stenar i en plastpåse och ha som tyngd på salladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.