Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min goda julsill

 
  • Serverar: 5-7 portioner
  • Tid: 1 dag 12 timmar 15 minuter
Skriv ut

Denna inläggning finns alltid med på mitt julbord. Har gjort den i många år och är alltid lika populär.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg sillen för urvattning i 12 timmar. Koka lagen till den blir klar, cirka 5 minuter. Låt lagen kallna. Skiva moroten och löken. Varva den hela sillen, lök, morot samt dill och slå lagen över. Ställ den kallt och låt stå 1 dygn innnan den tas upp och skäres i bitar. Lägg den i en vacker burk med lite av spadet, dill ,morot och lök.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.