Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Min kesoröra

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Keso är mitt favoritpålägg, ingen frukost utan keso!

Ingredienser

Instruktioner

Häll upp keson i en lämplig serveringsskål som har lock. Finklipp persiljan och hacka löken. Blanda keso, salt, peppar, lök och persilja. Låt tonfisken rinna av och finfördela den med en gaffel. Blanda ner den i kesoröran. Tonfisken kan uteslutas, det blir gott ändå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.