Det här kan vara de godaste och kladdigaste kladdkakorna någonsin. Tänka sig att spöken alltid sitter på de mumsigaste grejerna.
Laktosfria och äggfria.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader. Förbered en muffinsplåt med pappersformar.
- Blanda ihop vetemjöl, socker, kakao, bakpulver, vaniljsocker och salt i en skål. Vispa ner lite mjölk, rapsolja och ljus sirap i taget tills du har en slät smet utan klumpar. Fördela smeten i formarna och grädda mini-kladdkakorna i 16-18 minuter. Ta ut och låt svalna.
- Gräddiga spöken:
Vispa färskost, florsocker och vaniljsocker krämigt i en skål. Vispa i en annan skål grädden fast och fluffig. Vänd ner i färskostblandningen.
- Spritsa ett "spöke" på varje muffins. Gör mun och ögon genom att tryck fast små chokladknappar.
Publicerat den
12 oktober 2016
Liknande recept
Skriv kommentar