Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mini-kladdkakor med gräddiga spöken

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Det här kan vara de godaste och kladdigaste kladdkakorna någonsin. Tänka sig att spöken alltid sitter på de mumsigaste grejerna. Laktosfria och äggfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Förbered en muffinsplåt med pappersformar.
  2. Blanda ihop vetemjöl, socker, kakao, bakpulver, vaniljsocker och salt i en skål. Vispa ner lite mjölk, rapsolja och ljus sirap i taget tills du har en slät smet utan klumpar. Fördela smeten i formarna och grädda mini-kladdkakorna i 16-18 minuter. Ta ut och låt svalna.
  3. Gräddiga spöken: Vispa färskost, florsocker och vaniljsocker krämigt i en skål. Vispa i en annan skål grädden fast och fluffig. Vänd ner i färskostblandningen.
  4. Spritsa ett "spöke" på varje muffins. Gör mun och ögon genom att tryck fast små chokladknappar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.