Kakao i smeten, kaffe i fyllningen och björnbär på toppen - en riktig läckerbit!
Instruktioner
- Vispa smör och socker poröst. Tillsätt äggulan. Blanda vetemjöl, kakao, salt och choklad. Rör ner blandningen i äggsmeten.
- Spritsa ut 60 klickar på en bakpappersklädd plåt. Ställ in dem i kylskåp i minst en timma. Du kan förbereda smeten kvällen före och låta de ogräddade kakorna stå i kylen över natten.
- Värm ugnen till 175 grader när du tar ut plåten ur kylen. Grädda kakorna ca 12 minuter mitt i ugnen.
- För över pappret med kakorna på ett galler och låt kakorna svalna.
- Gör fyllningen. Börja med att smälta smöret. Blanda kaffe, smör, florsocker och kanel till en fast smet.
- Bred fyllningen på hälften av kakorna och lägg de andra över.
- Vispa grädden till garneringen och spritsa en klick på varje kaka. Dekorera med ett bär och en liten apelsinskiva.
Publicerat den
21 december 2007
Liknande recept
Skriv kommentar