Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Minibiskvier

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mindre biskvier så att man kan äta desto fler!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Värm ugnen till 200 grader.
  2. 2. Vispa äggvitorna till ett lätt skum. Riv ner mandelmassan i skummet och vispa till en smet. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper i klickar stora som femkronor. Grädda i 8–10 minuter.
  3. 3. Ta ut plåten ur ugnen. Dra bort bakplåtspapperet med biskvierna på och skölj plåten i kallt vatten. Dra sedan över bakplåtspapperet på den blöta plåten igen, så går det lättare att ta loss biskvierna. Lägg över dem på ett galler för att kallna.
  4. 4. Vispa ihop smör, florsocker, äggula, lemon curd och hallonpuré till en kräm. Bred krämen på undersidan av biskvierna så att den bildar en topp. Ställ biskvierna i frysen.
  5. 5. Finhacka den vita chokladen och smält den i en skål över vattenbad. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen.
  6. 6. Låt stelna och förvara biskvierna kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.