Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mjuk pepparkaka med lingon och äppelmos

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Ett gammalt recept på en lite annorlunda pepparkaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör och socker poröst. Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt äggen och rör kraftigt. Rör ner det samt sist sylt och äppelmos.
  2. Fyll smeten i smorda och bröade formar - antingen 1 stor eller två mindre.
  3. Ugnstemperatur 175-200 grader i 30-40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.