Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mojitomarinerade fruktspett

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smarrigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala bort skalet från melonen och skär melonköttet i kuber. Skär bort skalet från ananasen och skär köttet i kuber. Varva melonen och jordgubbar på hälften av spetten. Varva ananasen och psysalis på resten av spetten. Blanda rom, lime, råsocker och hackad mynta. Rör tills sockret löst sig eller mixa hastigt med en stavmixer.
  2. Slå marinaden över spetten och servera med vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.