Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mousse av röda krusbär

 
Skriv ut

En underbar mousse. Servera den gärna med kolasås med senap. se inlagt recept.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggulor och socker pösigt. Mixa de snoppade krusbären. Smält gelatinbladen. Vispa grädden. Blanda först äggblandningen med de mixade krusbären. Avsluta med att vända ner den vispade grädden. Ställ kallt några timmar tills den stelnat. Moussen går även bra att göra dagen innan. Servera med kolasås med senap.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.