Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mousserande äpple och kaneldrink

 
Skriv ut

I detta recept används en kanelsockerlag som bör göras i god tid för att hinna kallna. Lagen håller minst en vecka i kylen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Observera att: Receptet är för 1 glas, men kanelsockerlagen räcker mycket längre.
  2. Kanelsockerlag: koka ihop socker, vatten och kanelstänger i en liten kastrull ca 5 minuter och låt lagen bli kall.
  3. Drink: Blanda konjak, äpplejuice, sockerlag och basilikablad i en shaker. Tillsätt is. Skaka och häll upp i glas. Fyll upp med mousserande vin och garnera med en basilikakvist och kanelstång.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.