En god filé med en ljummen potatissallad
passar alla tillfällen.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
Skala och koka potatisen i saltat vatten.
- Putsa och skär fläskfilén i skivor och bryn dem i en
stekpanna med olja och krydda med 1/2 tsk salt
och 1 krm peppar.
- Lägg skivorna i en ugnssäker form
Dela tomaterna och skiva mozzarellan.
Skala och finhacka vitlöken och strimla basilikan.
Fördela tomaterna, vitlök, basilika och mozzarella
över fläskfilén.
Stek mitt i ugnen ca 15-20 minuter.
- Låt potatisen svalna en aning och skär den i kvartar.
Strimla sockerärtor, tomater och basilika.
Blanda potatis med ruccola, basilika, tomater,
sockerärter och olivolja.
Smaksätt med balsamvinäger, salt och peppar.
Servera potatissalladen till den gratinerade filén.
Publicerat den
21 november 2011
Liknande recept
Skriv kommentar