Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mozzarellasallad med bresaola

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Mild mozzarella och salt bresaola i en underbar sallad, jättegott som en förrätt på bjudningen. Bresaola är saltat, kryddat och sedan torkat nötkött. Tips! Denna rätt pasar som en mellanrätt eller som förrätt. Gärna med en skiva grovt fullkornsbröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär mozzarellan i skivor. Koka sparrisen nästan mjuk i lättsaltat vatten ca 3 minuter.
  2. Skala gurkan och dela på längden. Skrapa ur kärnorna och skär i mindre bitar. Dela tomaterna i klyftor eller halvor. Skär löken tunt.
  3. Blanda grönsakerna med olivolja i en bunke och smaksätt med salt och peppar. Lägg upp på tallrikar med mozzarellan och bresaolan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.