Avokadoröra på paprikabotten. Servera med lufttorkad skinka, bresaola eller något annat smarrigt så blir det en perfekt entrérätt eller för kvällsmyset!
Instruktioner
- Sätt på grillen i ugnen, 250 grader.
- Halvera alla gröna paprikor och kärna ur dem.
Lägg dem på bakpappersklädd plåt med skalsidan uppåt.
Gnid in skalen med lite olivolja.
Grilla dem högt upp i ugnen tills skalen börjar svartna och spricka.
Täck dem med en fuktigt handduk eller lite smörpapper och låt stå i ca 5 minuter.
Ta ut och skala paprikorna och lägg upp dem på ett fat.
- Kärna ur avokadorna och gröp ur köttet.
Mosa fem halvor och tillsätt pressad lime och skal, koriander och kryddor.
Skär den sista halvan i små tärningar.
Blanda ner dem och rödlöken.
- Fördela avokadoröran på paprikahalvorna.
Garnera med strimlor av den röda paprikan.
Ringla över lite olivolja och servera!
Publicerat den
8 juli 2009
Liknande recept
Skriv kommentar