Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mynta- och flädergravad lax

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Mynta och fläder är en riktigt lyckad smakkombination till laxen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxen med skinnsidan neråt på ett fat. Ringla över flädersaften. Blanda socker, salt, peppar och mynta. Strö blandningen över laxen och klappa in den.
  2. Täck med plastfolie och ställ kallt i ett och ett halvt dygn. Vänd laxen ett par gånger undertiden.
  3. Ta upp den och skrapa bort kryddorna. Skär i tunna skivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.