Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Naanbröd med ramslök

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ramslök kan du hitta i välsorterade matbutiker, eller vilt växande i naturen. Den smakar lätt av vitlök och är lite knepig att ersätta. Men hittar du den inte så byt ut den mot babyspenat och lite vitlöksolja. Naanbröden går utmärkt att frysa in. Sen är det bara att värma på dem i ugnen när du blir sugen. Laktosfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula ner jästen i en bunke och rör ut i lite av vattnet. Rör samman ingredienserna och låt degen vila under bakduk i 1 timme.
  2. Dela degen i 6 bitar. Knåda och kavla ut till rundlar på mjölat bakbord. Stek naanbröden i en torr stekpanna tills de har fått fin färg på båda sidor. Pensla eventuellt med lite olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.