Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nötfärsbiffar med feta & rödlök

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkla och goda biffar som passar bra till potatis (eller tagliatelle som jag gjorde) och brunsås.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka rödlöken och lägg ned i en bunke tillsammans med nötfärsen. Smula ned fetaosten och blanda ihop. Häll sedan ned grädde och krydda med salt och peppar (snåla inte med kryddorna eftersom det krävs en del för att få smak). Blanda ihop och klicka ut i 6-8 biffar. Stek tills färsen är genomstekt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Carpediem76 5 december 2010

    Jätte goda biffar, jag använde ICA:s "Feta med örtkryddor". Jag hade dock lite problem med att få biffarna att hålla ihop så nästa gång sätter jag mer grädde i smeten :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.