Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Nudlar med rökt lax och avokado

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Perfekt nudelsallad att göra dagen innan och ta med till jobbet. Gör två, bjud med dig en arbetskamrat och slå er ner på en soldränkt trappa mitt under lunchrusningen. Förpacka smart med plastglas och engångspinnar så behöver du inte ta med dig kladdiga matlådor hem.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tillaga nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Skölj i kallt vatten, lägg i en bunke och blanda med rapsoljan.
  2. Pressa saften ur limen och blanda med chilisåsen. Smaka av med salt och peppar. Häll över nudlarna och blanda försiktigt.
  3. Skär laxen och avokadon i bitar, skiva salladslöken tunt och blanda alltsammans. Häll upp i två stora plastglas. Täck med plastfolie och sedan med en servett (praktiskt när du äter sedan). Knyt om med ett band eller använd en gummisnodd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.