Tina kräftsjärtarna.
Skiva svampen.Fräs svampen i smör i en stekpanna några minuter.Rör ner creme fraiche och 1/2 dl vatten.
Koka ihop ca 1 minut.
Smaksätt med vitlök och eventuellt Cognac.
Blanda ner kräftsjärtana och låt allt bli varmt.
Servera med fäsk pasta, körsbärstomater och sallad
Det här är så gott så gott. Jag brukar ta två burkar créme fraiche för det är så gott med sås. Om jag blir sugen på skaldjur så gör jag detta. En snabb och enkel middag som är suveränt god.
Kram /Disen
matskoj13 maj 2010
Har dom slutat med Arlas Creme Fraiche Gourmet, Bearnaise? Jag kan inte hitta den.
Någon som provat med Keldas Bearnaise? / Gunilla
Det här är så gott så gott. Jag brukar ta två burkar créme fraiche för det är så gott med sås. Om jag blir sugen på skaldjur så gör jag detta. En snabb och enkel middag som är suveränt god. Kram /Disen
Har dom slutat med Arlas Creme Fraiche Gourmet, Bearnaise? Jag kan inte hitta den. Någon som provat med Keldas Bearnaise? / Gunilla