- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
En riktig mumsig varm smörgås passar fint till ett glas kallt öl frampå kvällskvisten. Här är förslag på något annorlunda smörgåsar, som är både mättande och goda.
Instruktioner
- Börja med såsen. Skölj paprikan och tärna den och ättiksgurkan. Blanda ned dem i gräddfilen.
- Skala och hacka löken. Blanda den med köttfärs, leverpastej, öl och kryddor. Bred färsen över brödskivorna i ett tjockt lager. Bred gärna så att färsen går litet över brödkanterna, den krymper när den steks.
- Bryn matfettet i en stekpanna och stek smörgåsarna med färssidan nedåt på svag värme. Vänd smörgåsarna och stek dem en kort stund på andra sidan.
- Lägg upp smörgåsarna på varma tallrikar. Garnera med salladsblad och häll såsen över eller servera den till.
Publicerat den
9 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar