Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ört- och citronbakad lammfilè

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Lamm hör till påsken.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. putsa filèerna. Bryn dem i smör och olja och lägg på bakplåtspapper i en ugnssäker form eller på en plåt. Blanda citronskal, repad timjan och rosmarin, salt och peppar. Massera in örtblandningen i filèerna och stek dem mitt i ugnen 10-15 minuter till 60 grader i innertemperatur. Låt köttet vila ca 5 minuter före tranchering. Servera gärna med grynsallad och bönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.