Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ört- och potatissoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mild och len soppa som värmer gott. Servera tillsammans med ett ugnsvarmt bröd.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i små tärningar. Skala och finhacka löken. Skölj, ansa och strimla purjolöken.
  2. Fräs potatis och de båda löksorterna i oljan i en stor gryta. Häll över buljongen och låt puttra ca 10 min under lock.
  3. Rör i crème fraichen. Smaka av med salt och peppar. Strö över lite finklippt persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.