Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtgriljerad julskinka

 
Skriv ut

Gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa skinkan, skär bort svålen och ev. en del fett.
  2. Mixa ströbröd och örter. Blanda ½ dl av ströbrödet med äggulor och senap.
  3. Stryk ut ett lager över skinkan. Strö över resten av ströbrödet och klappa fast på skinkan.
  4. Griljera i 225º, 10 – 15 minuter. Låt skinkan svalna och skär den i tunna skivor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.