Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtiga järpar med pastasallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka rödbetorna med skal i rikligt med vatten. Koka pastan enligt anvisning på paketet. Skala och skär löken i strimlor. Blanda med pastan. Smula ner fetaosten. Häll över vinägretten. Skala och tärna rödbetorna och vänd försiktigt ner dem i pastan.
  2. Blanda alla ingredienser till järparna. Krydda med 1½ tsk salt och 2 krm peppar. Forma 4 större eller 8 mindre järpar. Trä ev upp på spett. Stek i 1 msk olja, eller grilla.
  3. Tips! Om du inte väljer färdig vinägrett är det lätt att blanda en själv. Rör ihop 2 msk olivolja, 3 msk rödvinsvinäger, 2 tsk socker, 1 krm salt, 1 krm peppar och lite hackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.