Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtkryddad regnbågsforell

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fisk är nyttigt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa champinjonerna och skiva dem halvcentimetertjocka.
  2. Hacka de färska örterna.
  3. Vänd forellfiléerna i vetemjöl. Stek dem i 2 msk smör 6-7 minuter på var sida. Salta och peppra.
  4. Stek champinjonerna i resten av smöret. Krydda med lite salt och nymalen peppar.
  5. Lägg upp forellerna och svampen. Strö det kryddgröna över och servera med nykokt färskpotatis och lite brynt smör.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • svengelsk 24 april 2009

    Snabbt och gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.