Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtmarinerad lax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 8 timmar 30 minuter
Skriv ut

God både till vardag och fest och enkel att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxfilén i en ugnsfast form. Den skall vara skinn- och benfri.
  2. Blanda marinaden och häll över laxen. Blanda kryddblandningen och strö över laxen. Täck och låt stå 8 timmar, ös då och då. Ta bort folien och strö över mandeln och flisa tunt med smör över mandeln.
  3. Sätt in fisken ca 30 min i 250 grader.
  4. Servera potatis, en sallad och en kall dressing till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.