Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtmarinerad lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Serveras med citronklyfta, örtbakad potatis, gratinerade tomater.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°
  2. Skär laxen i fyra bitar och lägg dem med skinnsidan ner i en lätt inoljad ugnssäker form.
  3. Finklipp allt det gröna.
  4. Salta och peppra laxen och täck skivorna med kryddgrönt.
  5. Låt stå och marinera i kylen minst 1 timme.
  6. Fördela smöret i klickar över laxen och strö över pinjenötterna.
  7. Stek den i ugnen 15-20 minuter, beroende på tjockleken.
  8. Lycka till! Smaklig målötid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.