Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oliv- och fetabröd

 
Skriv ut

Det blir 2 limpor av receptet. Använd 2 1 ½ liters bakformar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175°
  2. Blanda noga mjöl, bikarbonat och bakpulver. Rör ihop alla ingrediensern förutom oliverna och arbeta till en slät deg. Tillsätt oliver och blanda utan att oliverna mosas.
  3. Dela upp degen i två smorda formar, 1 ½ liter.
  4. Grädda i ca 45 minuter.
  5. Lycka till! Njut

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.