Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Oliv- och kaprisfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Underbart gott med mycket smak. Fungerar utmärkt att frysa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka eller kör oliver, timjan, ansjovis, kapris, vitlök och olivolja i en matberedare. Salta och peppra filén och lägg den i en oljad ugnsform.
  2. Bred över olivtäcket och stek i ugnen i 225 grader 25-30 minuter tills innertemperaturen är 68 grader. Låt svalna. Skär i ganska tunna skivor . Garnera med kapris och timjan vid serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.