Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelett med stuvad blandsvamp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Rensa svampen, skala och finhacka löken och vitlöken. Hetta upp smöret i en kastrull och fräs svampen. När den är nästan klar tillsätt den finhackade löken och vitlöken. Pudra över mjölet och tillsätt mjölken och grädden. Låt koka ihop till en tjock stuvning. Smaka av med salt.
  2. 2. Blanda ihop omelettsmeten. Stek omeletten tills den stelnat. Fyll med svampstuvningen och ringla gärna lite av stuvningen över omeletten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.