Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Omelettrulle med lax och pepparrot

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Variera smaken på omeletten med det som finns hemma i kylskåpet, rökt skinka, strimlad korv, lök, paprika. Det är praktiskt att blanda ner det i äggsmeten eller strö det över strax innan den är färdiggräddad. På så sätt stannar fyllningen kvar när den ska rullas in i brödet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa upp äggen i en skål. Tillsätt salt, peppar, lax och gräslök. Stek omeletten i smör på medelstark värme i stekpanna, 17 cm i diameter, ca 2 minuter. Ta upp den och låt svalna.
  2. Blanda kesella, pepparrot och salt. Fördela det på bröden och lägg på laxomeletten. Rulla ihop och vira in i smörpapper.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.